• Black Anonymous #4 | Eli Rojas, Victor Stancov, Gully, Capote - musicaddict.ro

  Black Anonymous #4 | Eli Rojas, Victor Stancov, Gully, Capote


  afis_BlackAnonymous

  Pe 28 octombrie are loc a patra editie Black Anonymous, un concept care pune accent pe mister, dezvaluind locatia unde va avea loc petrecerea doar celor care vor dori sa participe

  Cap de afis este Eli Rojas, rezidenta la Blue Marlin Ibiza. Nascuta in Cali, Columbia, Eli Rojas a reusit sa aduca pe scena muzicii electronice din Ibiza un mix de arome latine si caraibiene. Venita din zona muzicii urbane, salsa si reggae, Ibiza a inspirat-o sa se reorienteze spre dub, dub-step, deep si tech-house. Aceasta schimbare i-a permis sa isi dezvolte cunostiintele despre muzica electronica pastrandu-si totodata influentele latine.

  Eli isi defineste stilul drept “Latin Urban Groove”. Pe langa faptul ca este rezidenta a celebrului club Blue Marlin din Ibiza, ea fost prezenta la petreceri si festivaluri precum Cocobeach Party in Paris, unde a obtinut un parteneriat cu label-ul French Kitchen, petrecerile Lolita’s din clubul Pacha din Ibiza, festivalul The Rototom Sunsplash, festivalul The Zoo Project si festivalul Amsterdam Dance Event.

  Pentru ca negrul simbolizeaza eleganta, stilul si modernitatea, dress code-ul este all black. 

  # INFO #
  Pret bilete: 40 RON
  Biletele sunt in numar limitat.
  Deoarece capacitatea locatiei este mica, va recomandam achizitionarea biletelor in avans.

  Puteti achizitiona bilete de la:
  Vali: 0726210028 // Bogdan: 0741111739 // Livia: 0728054716 // Ana: 0723741783

  *Aceasta este o petrecere cu caracter privat.

     Facebook