• Absolut Color prezinta: DJ Seinfeld, Lisiere Collectif si Chlorys @ Kran - musicaddict.ro

  Absolut Color prezinta: DJ Seinfeld, Lisiere Collectif si Chlorys @ Kran


  Martie-4---DJ-Seinfeld

  Pe 4 martie, ABSOLUT COLOR continuă în spiritul lo-fi cu o nouă figură marcantă a curentului, DJ Seinfeld, aflat în premieră la București.

  KRAN rămâne spațiul de desfășurare pentru încă o seară ABSOLUT COLOR alături de DJ Seinfeld, producătorul spaniol ironico-nostalgic și promotor al noului curent lo-fi în lume. Seara e completată de băieții talentați de la Lisière Collectif și, pentru prima oara la COLOR, Chlorys, artistă ce face parte din platforma internațională Shape. A doua din seria de 3, Chlorys deschide seara ca #absolutartist, promovată de ABSOLUT printr-un #absolutwarmup.

  Între 22:00 și 01:00, dacă postezi o poza cu Chlorys de la party pe Instagram-ul tău folosind hashtag-urile #absolutartist, #absolutwarmup și tag contului @color.official, te bucuri de o băutură ABSOLUT din partea casei. Regulament pe https://www.facebook.com/ColorOfficial .

  #absolutwarmup începe la 22:00. Accesul e liber și se face doar pe baza cardului COLOR.

  DJ SEINFELD

   

  Frapant prin numele sonor și amuzant, DJ Seinfeld nu e chiar Jerry în persoană, ci un vizionar producător de muzică electronică din Malmö. O parte integrantă din noul val de artiști contemporani care abordează ironia în nomenclatură și nostalgia în selecția muzicală, el este unul din promotorii muzicii lo-fi de astăzi.

  Unul dintre cei mai asculați producători în gașca millenials, DJ Seinfeld apasă cu succes butoanele nostalgiei, combinând cu efect Chicago house de club și compoziții optezeciste de dans și inimă albastră. Stilul său cu un potențial excelent a fost observat și apreciat atât de public, cât și de label-uri masive ca L.I.E.S., The Trilogy Tapes și Mood Hut și Lobster Theremin.

  • Accesul e liber și se face DOAR pe baza cardului ABSOLUT COLOR.
  • Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan.
  • Aplicația pentru card se face la contact@coloring.ro, în limita cardurilor disponibile.


  Facebook