• 17 ani de The Mission | Sasha b2b John Digweed, Magdalena si Victor Stancov @ Sala Polivalenta - musicaddict.ro

  17 ani de The Mission | Sasha b2b John Digweed, Magdalena si Victor Stancov @ Sala Polivalenta


  sasha_johndigweed 11 noiembrie | 22:00 | Sala Polivalenta, Bucuresti

  Anul acesta The Mission vine cu un festin b2b, un lineup de poveste în care ne vom revedea cu două legende care ți-au oferit cele mai frumoase dantelării progressive din istoria muzicii electronice și pe care nouă ne place să-i numim “de-ai casei”: Sasha & John Digweed.

  Au trecut 11 ani de când iconic-ul duo lipsește din party-urile peisajului autohton și 6 ani de când nu au mai încântat împreună scena clubbingului mondial. Pentru cei care s-au lovit măcar o dată în viață de energia contagioasă marca Sasha & John Digweed și n-au apucat să-i asculte în această vară la Resistance Ibiza dar și pentru novici, 11 noiembrie este un moment perfect să retrăiești amestecul de emoții și nostalgie sau să deguști o mostră de muzică de la doi artiști care nu mai au nevoie de nici o recomandare.

  Magdalena este pe lista de “must hear” în 2017. Artista face parte din familia Diynamic încă de la începuturi, având o traiectorie bine definită în cariera sa. După ce a condus label-ul Ego din Hamburg câțiva ani la rând, iar în 2016 s-a bucurat de un sezon de succes la Ibiza “împănat” cu propriul show – Magdalena’s Pony Farm la Radio Ibiza Sonica, Magdalena și-a adus contribuția și la compilația “10 Years Diynamic” în Septemberie 2016, cu primul său release “Should I Stay”. De încălzire se ocupă Victor Stancov.

  ——————————————————————————————–

  BILETE REGULAR în sistem e-ticket – 60 RON 
  – Plasează o comandă pe Bilete.ro prin e-ticket (print at home). Plătește cu cardul, fără taxă de curierat.
  – Pentru fiecare bilet achiziționat vei primi pe email un link unic. Tot ce trebuie să faci este să-ți printezi biletul acasă și să vii cu el la eveniment.

  BILETE REGULAR AVANS: 60 RON (în rețeaua Bilete.ro) 
  – Prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat)
  – Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.
  – Alte puncte de vânzare: E3 (Calea Floreasca Nr. 111 -113), Entourage (Str. Eugen Carada Nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Calea Griviței, Nr. 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

  ⚪ BILETE VIP ÎN AVANS: 100 RON
  ⚪ BILETE REGULAR LA INTRARE: 80 RON
  ⚪ BILETE VIP LA INTRARE: 150 RON

  ☏ Pentru BILETE VIP și REZERVĂRI mese sunați la:
  +40 733 627 846  Facebook